A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G

Vágólapra másolva!
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője - holtversenyben a Huawei P30 Próval.
Vágólapra másolva!

A mobilpiacon manapság nem tart sokáig a siker, és a méregdrága csúcsmobilok is csak rövid ideig igazán trendik. Gyakorlatilag a legjobb modellek is kevesebb mint fél év után már kezdenek a feledés homályába merülni.

A Huawei P30 Pro alig, hogy megjelent a piacon, a média kiemelten foglalkozott vele a kiváló fotós képességei miatt. A DxOMark tesztjein persze rögtön a legjobb is lett, többek között a remek zoomolási képessége miatt.

A Samsung sem maradt le persze, és a DxOMark szerint immáron holtverseny van, a Samsung Galaxy S10 5G is a világ legjobb mobilfényképezője.

Forrás: Engadget

A Galaxy S10 5G a teszteken 112 pontot ért el, ami valamivel több, mint a Galaxy S10+ 109 pontja. Az állóképek terén a P30 Pro 2 ponttal van előrébb, a portréfotózás terén a helyzet kiegyenlített. Zoomolás terén a második legjobb a Galaxy S10 5G, a Mate 20 Prót és a P20 Prót is megveri. A P30 Pro első lett a kategóriában.

Videózás terén a Galaxy S10 5G a legjobb, a DxOMark szerint a második ilyen téren a Xiaomi Mi 9. A szelfik királya a Galaxy S10 5G.