Mégis jöhet a Razer Phone 3?

Vágólapra másolva!
A nagy leépítések ellenére úgy néz ki, hogy mégis befuthat idén a Razer Phone 3.
Vágólapra másolva!

A Razer alapvetően leépítette azokat a dolgozóit, akik az okostelefonok fejlesztésével foglalkoztak. A szakértők mind úgy gondolták, hogy ezzel kiszáll a mobilpiacról a gyártó. A Digitimes legújabb jelentése szerint azonban már készül a Razer Phone 3, és iparági források szerint az átszervezések ellenére is megjelenik.

A Razer korábbi modelljei 120 Hz-es kijelzővel és remek hangszórókkal emelkedtek ki a mezőnyből, a Razer Phone 2 pedig gőzkamrás hűtést és Chroma RGB-s világítást is kínált.

Forrás: Razer

A gyakorlatban mégsem lett sláger a Razer gamermobilja, az AMOLED kijelzők szebbek és jobbak voltak, a 120 Hz-es lehetőségeket pedig nem használták ki a fejlesztők. A Digitimes szerint csak évi 100 000 darab talált gazdára, ez az oka a támogatás hiányának.

A Razer mellett egyébként a Xiaomi (a Black Shark márkával), a Vivo, az ASUS és a Nubia is tovább próbálkoznak a kategóriában, sőt, állítólag a Nintendo is beszállna, de ez a cég egy középkategóriás modellel. Ebben az esetben szinte rivális nélkül csábíthatná a játékosokat.