Kijött az új DOOM-film első trailere

doom annihilation
Doom: Annihilation
Vágólapra másolva!
Gyorsan elhatárolódtak tőle a videojáték fejlesztői.
Vágólapra másolva!

Egész jó idők járnak újabban a DOOM játéksorozat rajongóira, hiszen a videojáték 2016-os rebootja bombasztikusra sikerült, ráadásul készülőfélben van a folytatása is. A DOOM Eternal elvileg még valamikor idén elérhetővé válik, több mechanikai csiszolással és újítással turbózza fel az elődje játékmenetét, ráadásul a DOOM II-höz hasonlóan a Földön játszódik majd.

Doom: Annihilation Forrás: Universal Pictures

Röviddel a DOOM Eternal tavaly júniusi bejelentése előtt kiderült, hogy a rettentően gagyi, 2005-ös első moziadaptáció után az Universal újból megpróbálkozik a játék megfilmesítésével. Egy éve több színész is azt sugallta, hogy ez a második próbálkozás már pusztán a forgatókönyv miatt is valószínűleg jobb lesz, azonban most kijött a Doom: Annihilation első trailere, és enyhén szólva is elégedetlenek vele a játéksorozat rajongói.

Hírünk írásakor a kedvcsináló videó 916 pozitív és 12 ezer negatív visszajelzésnél járt a YouTube-on, ami a látottak fényében nem szorul magyarázatra. Ami van ugyanilyen kínos a filmért felelősök számára, hogy egy rajongó kikérte a Twitteren a játéksorozat fejlesztőinek a véleményét a videóról, mire az id Software politikailag félkorrekten annyit reagált, hogy „Nincs közünk a filmhez".

A legújabb DOOM-film valamikor az ősszel érkezik majd, feltehetően a DOOM Eternal kiadási dátumához közelre próbálják időzíteni a megjelenését. Moziba nem kell majd elfáradni a megtekintéséhez, a digitális vásárlás és online streamelés mellett DVD-n és Blu-rayen lesz beszerezhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!