Két hét múlva jönnek az Apple újdonságai

apple macbook pro laptop notebook internet
Vágólapra másolva!
Új szolgáltatások bejelentésére lehet számítani.
Vágólapra másolva!

Hétfőn az Apple bejelentette a már hetek óta pletykált, következő nagy sajtótájékoztatóját. Az interneten keresztül élőben is követhető esemény a vállalat főhadiszállásán kerül megrendezésre, a sajtósok pedig az „It's show time" szlogennel küldték ki a meghívókat. Ezt a szöveget 2006-ban egyszer már használta a vállalat, mikor bejelentette, hogy filmekkel fog bővülni az iTunes kínálata.

Forrás: Fox / Pexels

A hírek szerint elsősorban szolgáltatásokkal kapcsolatos bejelentésekre lehet számítani, feltehetően az online streamelős tévészolgáltatását, továbbá a digitális magazinelőfizetési és hírolvasó szolgáltatását jelentheti be az Apple.

Az utóbbi fix havidíjas lehet, azaz a zenestreamelő szolgáltatásokhoz hasonlóan egy X összegért minden tartalmat elérhetnek majd benne az ügyfelek.

Emellett van némi esély pár hardveres újdonságra is, bár ezek aztán tényleg nem biztosak. A híresztelések szerint nem elképzelhetetlen, hogy az Apple bemutathat néhány frissített iPad táblagépet, plusz talán végre az AirPower vezeték nélküli töltőjének a piacra dobásáról is ejthet pár szót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!