Ingyen tölthető a What Remains of Edith Finch

giant sparrow what remains of edith finch videojáték
What Remains of Edith Finch
Vágólapra másolva!
Megjött az Epic Games Store harmadik ingyenjátéka.
Vágólapra másolva!

Tovább dübörög az Epic Games Store, a napokban két érdekes fejlemény is történt a bolt háza táján. Elsőként is kiderült, hogy a számítógépes játékosok az Ubisoft saját Uplay boltja mellett kizárólag ebben vehetik majd meg digitálisan a március 15-én megjelenő The Division 2-t, most pedig elérhetővé vált a bolt harmadik ingyenes játéka.

What Remains of Edith Finch Forrás: Giant Sparrow

A kreativitást igénylő Subnautica és a kegyetlenül nehéz Super Meat Boy után a bolt a másfél éve megjelent What Remains of Edith Finchet adja oda ingyen. Egy „sétaszimulátorról" van szó, azaz belső személyes nézetből egyszerűen csak fel kell fedezni a világát és a történetét, semmiféle mechanikai kihívást sem rejt.

Az egyik legjobb efféle alkotásról van szó, többek közt 2017-ben megkapta a The Game Awardson a legjobb narratíváért járó díjat, a 2018-as BAFTA-n pedig a legjobb játéknak választotta a zsűri.

A What Remains of Edith Finch iránt érdeklődőknek csak egy ingyenes Epic Games Store felhasználói fiókra van szükségük. A bolt kliensprogramjának a beüzemelése után rá kell kattintaniuk a Store lap tetején a játék nevére, végre kell hajtaniuk az ingyenes vásárlást, majd máris tölthetik a fiókjukhoz örökre hozzárendelődött játékot.

A teljes áron 20 eurós cím 2018. január 24-ig szerezhető be ingyen az Epic boltjából.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!