Dupla kamerát kaphat a Samsung Galaxy Tab S6 csúcstablet

Vágólapra másolva!
Képek szivárogtak ki a Samsung következő prémium táblagépéről, amelyek dupla hátsó kameráról árulkodnak.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években folyamatosan csökken a táblagépek népszerűsége, és az Apple mellett a Samsung azon nagyon kevés gyártók egyike, amely még kitart a kategória mellett. A Samsung a belépő-, a közép- és a prémium kategóriában is rendre jelentkezik új modellekkel.

Mivel idén a felső-középkategóriába jött a Galaxy Tab S5e, ezért mindenki azt várta, hogy valamikor nyáron befut majd a Galaxy Tab S5 a csúcskategóriában. A SamMobile szerint ez nem így lesz, a Samsung kihagyja az ötödik generációt.

Forrás: SamMobile

A SamMobile értesülései szerint a Samsung a Galaxy Tab S6-ot tervezi piacra dobni, ráadásul képek is vannak már az új modellről. Ezek alapján hátra most először kerül Samsung tableten dupla kamera. A második egy ToF szenzor lehet a találgatások szerint, illetve egy Bluetooth-képes digitális toll is lesz a tablethez.

A Galaxy Tab S6 állítólag közel kávamentes, 10,5 hüvelykes kijelzőt, Snapdragon 855 rendszerchipet, 6 GB RAM-ot és 128/256 GB tárhelyet kapna, Android 9 Pie rendszerrel. A találgatások alapján augusztus elején mutathatják be a Galaxy Tab S6-ot.