Androidos játékokat hozhat PC-re a BlueStacks Inside

Vágólapra másolva!
Az androidos játékfejlesztőket célozza a BlueStacks Inside, amely windowsos PC-kre hozná a mobilos játékokat.
Vágólapra másolva!

A BlueStacks régóta kínál eszközöket ahhoz, hogy az androidos appokat a felhasználók windowsos PC-ken futtathassák. Ehhez persze telepíteni kell a cég androidos emulátorát a PC-re.

A vállalat most az androidos játékfejlesztőket célozta meg a BlueStacks Inside nevű eszközével, amely egy SDK, és lehetővé teszi a meglévő androidos játékok átvitelét windowsos PC-re, például Steamen vagy Discordon keresztül.

Forrás: BlueStacks

A mobilos játékok világa nagy siker lett az elmúlt években, a gyártók közül néhányan pedig gamermobilokat is kínálnak. Egy PC persze még mindig jóval erősebb, mint egy okostelefon.

A BlueStacks már összeállt az olyan fejlesztőkkel, mint a KOG, a Funplus vagy a Fabled Game Studio, hogy az SDK-t használva PC-re vigyék a mobilos játékaikat. A fejlesztőknek így nem kell külön platformokra dolgozniuk, a gamerek pedig olyan címekhez jutnak, amik egyébként nem lennének elérhetőek. A negatívum pedig az, hogy valószínűleg özönlenek majd az ingyen játszható játékok, amelyek viszont tele lesznek in-app vásárlásokkal.