Bemutatkozott a Borderlands 3

gearbox software borderlands 3 videojáték
Borderlands 3
Vágólapra másolva!
Ingyen remasterek érkeznek a korábbi részekhez.
Vágólapra másolva!

Óriási rajongói bázissal rendelkezik a Gearbox Software „looter shooter" műfajú Borderlands játéksorozata, most pedig ünnepelhetnek a fanok, hiszen rengeteg pletykálás után végre hivatalossá vált a Borderlands 3. A fejlesztők egyelőre csak egy játékmenetet tartalmazó trailert mutattak belőle, igazából aránylag kevés információ derült ki róla. Még az sem világos, hogy mikor tervezik megjelentetni a legújabb részt.

Ami van ugyanilyen érdekes, hogy a széria eddig megjelent játékai a jövő héten remasterelt verziókat kapnak. A legtöbb energiát az első Borderlands felújításába fektette a vállalat: a Game Of The Year Edition magasabb felbontású textúrákat és részletesebb 3D-s modelleket kapott, visszaportolták bele a Borderlands 2 karakterkészítőjét, használhatóbb lett a minitérképe és az inventory-ja, kettő helyett négyjátékos helyi co-opra ad lehetőséget, és persze tartalmazza az alapjátékhoz kiadott összes DLC-t.

Emellett rengeteg apró-cseprő javítást, technikai fejlesztést és játékdizájnbeli reszelést kapott, hogy szebb és élvezetesebb legyen, például az utolsó bossharcon is módosítottak a fejlesztők.

A Borderlands: Game Of The Year Edition április 3-án jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, ráadásul

akinek már megvan PC-n az eredeti játék, az ingyen megkapja a felújított változatot.

Az említett konzolokra eddig nem volt elérhető a Borderlands, így a konzolosoknak fizetniük kell majd érte.

Az első Borderlands mellett a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel is kapnak felújított verziókat, ám ezek esetében csak vizuális fejlesztések történtek; szebb textúrákat, részletesebb karaktermodelleket, magasabb felbontású árnyékokat, jobb élsimítást kapnak a gamerek. Ezek a játékok PC mellett már alapvetően elérhetőek PlayStation 4-re és Xbox One-ra,

így mindegyik verzióhoz ingyen jár majd az újításokat hozó patch.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!