A OnePlus 7 sem tölt majd vezeték nélkül

Vágólapra másolva!
A rajongók legnagyobb bánatára - maga a cég ügyvezetője árulta ezt el.
Vágólapra másolva!

A OnePlus a Sonyhoz és az Oppóhoz hasonlóan szintén vitt 5G-s prototípust az idei MWC-re, azonban nem nyújtott egyéb értelemben betekintést a jövőbe, vagyis fogalmunk sincs, hogy pontosan milyen lesz a OnePlus 7. Ez sokakat lehangolt, de érdemes rá emlékezni, hogy a OnePlus 6T is még csak 4 hónapos készülék.

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője azért árulkodott egy kicsit a OnePlus 7-ről egy interjúban. A CNET-nek elmondta, hogy a OnePlus továbbra sem vezeti be a vezeték nélküli töltést. A legtöbb drága androidos készülék ezt évek óta támogatja, bár tény, hogy a technológia még nem tökéletes.

Forrás: PhoneArena

Ennek ellenére a kényelmi szempont miatt sokan szeretik, és egy ideje már az Apple is beadta a derekát. A OnePlus azonban továbbra sem hajlandó, így teljes mértékben kitart a szabadalmaztatott vezetékes gyorstöltési technológiája mellett.

A jelenleg OnePlus Fast Charge néven futó technológia egy OnePlus 6T-t nulláról kevesebb mint 90 perc alatt tankol fel teljesen, pedig az akku 3700 mAh-s. Azt továbbra sem tudni, hogy mikor újíthat vezeték nélküli töltéssel a OnePlus, de a cégnél dolgoznak a technológia felgyorsításán (melegedés vagy robbanás nélkül persze), így előbb-utóbb biztosan.