Ekkora akkumulátor kerül a Samsung Galaxy S11e mobilba

Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy pontosan mekkora energiaforrás lesz a legkisebb Galaxy S11-ben.
Vágólapra másolva!

A Samsung egy ideje már dolgozik a Galaxy S11 mobilokon, a SafetyKorea weboldal pedig előkerítette az egyik modell akkumulátorára vonatkozó tanúsítványt. Ez az SM-G980-ba kerül.

Mivel az SM-G970 a Galaxy S10e volt, ezért logikus feltételezés, hogy a Galaxy S11e akkumulátoráról van szó. Fotó is van erről, amelyen kivehető, hogy az akku 14,36 Wh-s. 3,85 volt mellett egy 3730 mAh-s kapacitást jelent. A marketinganyagokba természetesen nem a hitelesített kapacitás kerül, így a tényleges szám végül 3800 vagy 3900 mAh lehet.

Forrás:ZDNet

Ez nagy előrelépést jelent majd, ugyanis a jelenlegi modellben csak 3100 mAh-s az energaiforrás. Az új akku ráadásul nem csak nagyobb, más a formája is, tehát teljesen új tervezés. Egyes pletykák szerint lehet, hogy a beépített 5G többletfogyasztása miatt lesz erre szükség.

A normál Galaxy S11-ről pedig eközben kiderítették, hogy a 108 megapixelesnek ígérkező kamerája önálló nevet kapott: ez lesz a Hubble, amely a legújabb szabadalom szerint Space Zoomra is képes lesz (5x-ös optikai).