Egyben is kapható lehet az Xbox Live Gold és a Game Pass

microsoft xbox one x játékkonzol project scorpio
Microsoft Xbox One X
Vágólapra másolva!
A korongmentes Xboxszal együtt mutatkozhat be a kedvezőbb árú csomag.
Vágólapra másolva!

Ha minden igaz, akkor április közepe táján a Microsoft végre bejelenti az optikai meghajtót nem tartalmazó, potenciálisan 199 dolláros Xbox One S All-Digital Edition játékkonzolját. A termék kereskedelmi forgalomba valamikor május elején kerülhet, szimultán rengeteg piacon.

Microsoft Xbox One X Forrás: Microsoft

A microsoftos ügyekben rendszeresen járatosnak bizonyuló WalkingCat most azt állítja, hogy a legolcsóbb Xboxszal párhuzamosan a Microsoft egy új előfizetéses szolgáltatást is bejelent majd: a havi 14,99 dollárba kerülő Xbox Game Pass Ultimate egyben tartalmazza majd a jelenleg külön-külön árult Xbox Live Goldot és az Xbox Game Passt.

Az előbbit elsősorban a játékok multiplayer módjaival való szórakozáshoz kénytelenek megvenni az xboxosok, az utóbbi pedig az „xboxos játékok Netflixe", az előfizetők megkötések nélkül játszhatnak a kínálatában lévő címekkel.

A Live Gold és a Game Pass jelenleg havonta 10-10 dollárba kerülnek, míg az Xbox Game Pass Ultimate havidíja elvileg 15 dollár lesz, így az előfizetők 25 százalékot spórolhatnak. Emellett nem lepődnénk meg, ha az egy évnyi Game Pass Ultimate-et előre kifizetők ennél is számottevően jutányosabb „havidíjért" jutnának hozzá a szolgáltatáshoz.

WalkingCat szerint az új előfizetést egy ideig csak az Xbox szoftverének az előzetesét használók vehetik majd igénybe, a béta fázis alatt nekik csak havi 1 dollárt kell majd fizetniük érte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!