Oldalra fektethető a Samsung tévéje

samsung the sero tévé
Fekvő mellett álló tájolásban is használható a The Sero
Vágólapra másolva!
Kitömött pénztárcájú fiataloknak szánja a The Serót.
Vágólapra másolva!

Nagyon belelendült a szokványostól eltérő csúcstévék készítésébe a Samsung, a The Frame és a The Serif után egy újabb fura modellel állt elő. A The Sero gyárilag egy állványon van, így a klasszikus lapostévéktől eltérően nem szükséges feltenni a szekrény lapjára, vagy éppen felrögzíteni a falra. Ennek funkcionális jelentősége van, hiszen vízszintes mellett függőleges tájolásban is használható, el lehet forgatni 90 fokkal a kijelzőt.

Fekvő mellett álló tájolásban is használható a The Sero Forrás: Samsung

A Samsung kifejezetten a fiataloknak szánja a 43 hüvelykes tévét, hiszen függőleges tájolás esetén kényelmesen nézhetőek rajta a vertikális videók és fotók, a tartalmak teljesen ki tudják tölteni az egész megjelenítő felületét. Emellett a tévé digitális képkeretként és zeneközpontként is használható, a beépített 4.1-es hangrendszere 60W teljesítményre képes. További extrája, hogy könnyen átstreamelhető rá vezeték nélkül a mobilok kijelzőjének a képe, NFC segítségével pillanatok alatt aktiválható a funkció.

Samsung The Sero Forrás: Samsung

A Samsung Sero egy divattermék, így a specifikációinak a részletezésével nem bajlódott a gyártó. Május végén elsőként Dél-Koreában kerül a boltok polcaira, olyan 472 ezer forintnak megfelelő helyi valutáért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!