Ingyen beszerezhető a Gone Home

fullbright gone home videojáték
Gone Home
Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legjobb sétaszimulátoráról van szó.
Vágólapra másolva!

Elérkezettnek látta az időt a Trove játékszolgáltatásának hirdetésére a Humble Store, az erre előfizetők havi 12 dollárért cserébe hatvannál is több másolásvédelemtől mentes játékkal szórakozhatnak. A megoldás az lett, hogy 2019. május 3-ig bárki ingyen letöltheti a Fullbright első játékát, elvégre az ingyenjáték osztogatása mindig jó reklám.

Gone Home Forrás: Fullbright

A rengeteg kritikai elismerést bezsebelt Gone Home nem egy klasszikus videojáték: nincs benne harc, platformokon ugrálás vagy fejtörőmegoldás. A játékosoknak egyszerűen csak fel kell fedezniük egy üres családi házat, és az ott található dokumentumok alapján fényt kell deríteniük arra, hogy mi történt a család tagjaival, miért nincs senki otthon.

A játék gyárilag nem érhető el magyar nyelven, de készült hozzá rajongói honosítás, így a feliratozás bekapcsolása után azok is élvezhetik, akik nem beszélnek egyetlen hivatalosan támogatott nyelven sem. A Gone Home itt szerezhető be, a fordítás letöltésével és telepítésével kapcsolatos tudnivalók pedig itt találhatóak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!