Egy hónapig ingyenes a Call of Duty battle royale

activision call of duty black ops 4 videojáték
Call of Duty: Black Ops 4
Vágólapra másolva!
Ma estefelé indul majd az ingyenes játéklehetőség.
Vágólapra másolva!

Kedd délután a Call of Duty: Black Ops 4 fejlesztői a játék twitterén bejelentették, hogy 2019. április 2–30. között ingyen játszható lesz a lövölde Blackout nevű, battle royale játékmódja.

Call of Duty: Black Ops 4 Forrás: Activision

Hírünk írásáig ennél részletesebb tájékoztatást nem adott az Activision, de a konzolosok minden bizonnyal a gépük hivatalos játékboltjából, míg a PC-sek a Battle.net kliensprogramból tudják majd telepíteni. Januárban már volt egy ingyenes játékhét, akkor így működött az akció. Az ingyenes játékhónap pontos kezdete szintén nem ismert, de magyar idő szerint valamikor a kora esti órákban lehet számítani az indulására.

Az ingyenes játékhónap nem meglepő húzás az Activision részéről, hiszen a Black Ops 4 többi eleméhez hasonlóan a battle royale mód is fizetős, a free-to-play Fortnite és Apex Legends által uralt piacon nem egyszerű eladni a terméket. Mindehhez pedig hozzájön, hogy pár napja egy ingyenes frissítés formájában a nagy rivális Battlefield 5 is megkapta a Firestorm battle royale játékmódot, csak hogy teljes legyen az öröm az Activision főhadiszállásán.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!