Nagyobb akkumulátort kaphatnak a 2019-es iPhone-ok

Vágólapra másolva!
Emellett mindhárom új modell támogatja majd a fordított vezeték nélküli töltést.
Vágólapra másolva!

A neves elemző, Ming-Chi Kuo ismét megerősítette azokat a jelentéseket, amelyek szerint mindhárom 2019-es Apple iPhone készülék támogatja majd a fordított vezeték nélküli töltést, amivel először a Huawei, majd a Samsung újított a mobilpiacon.

Mindennek hála a Qi-képes eszközök a mobil akkujáról is tölthetnek, ami jó hír az AirPods-tulajdonosoknak. Talán az Apple Watch is tölthető lesz ilyen módon, ugyanakkor az eddigi tesztek szerint egyik gyártó sem tudott olyan sebességet elérni, amivel a gyakorlatban is hasznos lenne ez a hangzatos funkció.

Forrás: Trusted Reviews

A fordított vezeték nélküli töltés biztosítása érdekében mindenesetre mindhárom új iPhone nagyobb akkut kaphat. Az iPhone XS Max 3174 mAh-s energiaforrását 3491 vagy 3650 mAh-sra növelhetik, míg az iPhone XS 2658 mAh-s akkuja 3189 vagy 3322 mAh-s kapacitást kínálhat az új modellnél. Az új iPhone XR legjobb esetben 3089 mAh-s akkut kaphat.

Korábbi tippek szerint végre egy 18 wattos USB-C-s gyorstöltőt is ad majd az Apple, bár nem áll át az USB-C töltésre, marad a Lightning csatlakozó.