Jól bírja a bántalmazást a Galaxy S10

jerryrigeverything samsung galaxy s10
Vágólapra másolva!
A kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót csak a mély karcok teszik használhatatlanná.
Vágólapra másolva!

Egyszer már szóba került a héten a JerryRigEverything, a többek közt a mobilok strapabíróságával foglalkozó YouTube-csatorna házigazdája elég kegyetlenül elbánt a következő hónapok egyik slágermobiljával, a megfizethető Redmi Note 7-tel. Most újabb videó érkezett, szintén egy szuper népszerűnek ígérkező telefont kínzott meg a férfi, bár ez a páciens egy homlokegyenest eltérő árkategóriában harcol majd a vásárlók kegyeiért.

A Samsung sajtósai letörölhetnek pár izzadtságcseppet a homlokairól, a Galaxy S10 csúcsmobil ugyanis nagyon jól bírta a strapát. A készülékre gyárilag rárakott kijelzővédő fólia szépen teszi a dolgát, ráadásul ezt leszedve sem válik kritikussá a helyzet, bár persze nem jó ötlet a kulcscsomóval egy zsebben hordani a telefont, aránylag rövid idő alatt csúnyán összekarcolódhat minden lapja.

Viszont kiváló fejlemény, hogy az érintőkijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval csak a kifejezetten mély karcolások babrálnak ki, a kijelzőket idővel beborító, sekély karcok nem zavarják a működésben.

Végül szintén megkönnyebbülés, hogy a 7,8 mm-es vastagsága ellenére a telefon nem hajlik és deformálódik egykönnyen, a csatorna házigazdája puszta kézzel nem volt képes érdemben meghajlítani. Összehasonlítási alapul például a fentebb említett Redmi Note 7-et, régebben pedig az éppen aktuális Apple iPad Pro táblagépet is képes volt kézzel kettétörni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!