Büntethet a Pocophone F1 Lite

xiaomi pocophone f1 android okostelefon
Pocophone F1
Vágólapra másolva!
Újból lesújthat a Xiaomi egy csapásra híressé vált márkája.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban a nagy semmiből robbant be a techsajtóba a Poco nevű gyártó, hiszen az eddigi első és egyetlen Pocophone F1 okostelefonját megvásárlók 90 ezer forint alatti összegért egy szinte teljesen csúcskategóriás mobil büszke tulajdonosai lehetnek. Sajnos utólag kiderült, hogy kihagyták a készülék szoftveréből a Google Widevine másolásvédelmet, így egyes videostremelők momentán nem hajlandóak HD-ban lejátszani rajta a tartalmakat, de már úton van egy szoftverfrissítés a telefonhoz, ami kiköszörüli ezt a csorbát.

Pocophone F1 Forrás: Xiaomi

Most úgy tűnik, hogy a vállalat hamarosan újból lesújthat: a GeekBechen kiszivárgott mérések szerint a következő mobilja a Pocophone F1 Lite nevet viseli majd, és a középkategóriába érkezik. A mérőprogram szerint a készüléken Android 9 Pie rendszer fut, a meghajtásáról a Qualcomm Snapdragon 660 rendszerlapka gondoskodik, a memóriája pedig 4 gigabájt.

Kíváncsian várjuk, hogy ennek a mobilnak milyen árcédulát talál majd ki a Poco: nem lepődnénk meg, ha alaposan fel kívánná vele kavarni a középkategóriás mobilok piacán az állóvizet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!