Valaki megcsinálta a világ legviccesebb mobilhátterét

Vágólapra másolva!
Ha ön is minden nap azzal szeretne szembesülni, hogy az észak-koreai diktátor egy távcsővel figyeli, akkor szerencsére van rá megoldás.
Vágólapra másolva!

Azt tudjuk, hogy Kim Dzsongun szeret nézegetni dolgokat, erről pedig az észak-koreai média rendszeresen fotós beszámolókat közöl. Így szerencsére akad egy nagy rakás kép, ahol a diktátor vehető szemügyre, miközben ő is szemügyre vesz valamit. A jelenség körül egy igazi internetes rajongói közösség alakult ki, akik létre is hoztak egy külön oldalt, ahol ezeket a fényképeket gyűjtik.

De Kim Dzsongun nemcsak közelről szeret dolgokat nézni (legyen az kenyér, matrac, vagy műanyag bicikli), hanem távolról is (ami nem árt, például ha egy rakétakísérletet akar megtekinteni), ehhez pedig ugyebár távcsövet vesz igénybe, mint például az alábbi képen.

Kim Dzsongun néz Forrás: Reddit

A folytatáshoz már csak meg kellett jelenni a Samsung Galaxy S10+ okostelefonnak, melyen a kijelző jobb felső sarkába vágott kis lyukban figyel két előlapi kameralencse egymás mellett. Ezt követően már csak pozícionálni kellett a képet, és létre is jött a mestermű:

Kim Dzsongun a telefon háttérképéről is néz Forrás: Reddit

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!