Megvan az idei Apple WWDC időpontja

Tim Cook Apple vezérigazgató
SAN FRANCISCO, CA - JUNE 02: Apple CEO Tim Cook arrives to speak during the Apple Worldwide Developers Conference at the Moscone West center on June 2, 2014 in San Francisco, California. Tim Cook kicked off the annual WWDC which is typically a showcase for upcoming updates to Apple hardware and software. The conference runs through June 6. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az új macOS és iOS is ezen az eseményen fog bemutatkozni.
Vágólapra másolva!

Bejelentésekben gazdag időszak elé néz az Apple, a közeljövőben két jelentős eseményt is tart majd: március végén egy szolgáltatásokkal kapcsolatos sajtótájékoztatót rendez a főhadiszállásán, utána pedig június elején a szokásos WWDC fejlesztői konferenciáját is megtartja.

Tim Cook Forrás: AFP/Justin Sullivan

Most kiderültek az utóbbival kapcsolatos részletek: a WWDC-nek zsinórban harmadszorra a San Joséban lévő McEnery Convention Center ad majd otthont, méghozzá 2019. június 3–10. között. A fogyasztók számára várhatóan csak az első napja lesz érdekes, hiszen a vállalat a nyitóelőadáson leplezheti le többek közt az iOS 13, a macOS 10.15, a watchOS 6, és a tvOS 13 operációs rendszereit. Nem világos, hogy hardveres bejelentésekre számíthatunk-e.

Az érdeklődők nagy szerencséjére az Apple minden fontosabb előadást élőben közvetít majd az interneten, így akik első kézből értesülnének minden újdonságról, azok távolról is követhetik majd az eseményeket.

A konferencia iránti nagy érdeklődésre való tekintettel az Apple idén is lottós módszerrel választja ki azokat, akik megvehetik az 1599 dolláros (444 ezer forintos) belépőket. A sorsolásra való regisztrációt március 20-ig kell megejteniük azoknak, akik személyesen kívánnak részt venni a WWDC 2019-en.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!