Furcsa szerzet lesz a Sony Xperia XA3

Vágólapra másolva!
A kijelző alsó és oldalsó keretei vékonyak lesznek, de a felső nem.
Vágólapra másolva!

A Sony régóta nem számít már nagy szereplőnek a mobilpiacon, ennek ellenére újra és újra vannak érdekes készülékei, még akkor is, ha erősen lemaradva követi a cég a trendeket.

Az idei MWC-n meglepheti a mezőnyt a Sony, méghozzá olyan mobilokkal, amelyek nem hasonlítanak a jelenlegiekre. A WinFuture által szerzett képek szerint az Xperia XZ4-hez hasonlóan az Xperia XA3 külseje is meglehetősen szokatlan lesz.

Forrás: WinFuture

A képernyő alsó és oldalsó keretei nagyon vékonyak, a felső viszont elég vaskos. Itt kap helyet a kamera, a hangszóró és minden egyéb szenzor. Az alatta lévő képernyő viszont 21:9 képarányú lesz.

A képek alapján a hátlapra dupla kamera kerül, illetve lesz USB-C port is. Az ujjlenyomat-olvasó jobb oldalon kaphat helyet, bal oldalra a SIM-kártya mellé microSD is fér majd. Mivel a felső középkategóriáról van szó, Qualcomm Snapdragon 660 chipre számíthatunk, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel.

Az Xperia XZ4 eközben 6,5 hüvelykes kijelzővel és Snapdragon 855 csúcslapkával mutatkozhat be, szintén 21:9-es képernyővel.