Feltalálták a szexjelző gombot

lovesync
LoveSync
Vágólapra másolva!
Olyan pároknak való, akiknek gondot jelent az ügy megbeszélése.
Vágólapra másolva!

A szexről való beszélgetés a világ legtöbb táján óriási nehézséget jelent a pároknak. Klasszikus tabutémáról van szó, és amennyiben nincsenek felettébb egy hullámhosszon a párok, akkor a nemi élettel kapcsolatos problémákról való hallgatásuk tönkreteheti a párkapcsolatukat. Sokan már azt sem képesek megítélni, hogy a párjuk egyáltalán kíván-e szeretkezni velük.

LoveSync Forrás: LoveSync

Az efféle gondokat a felek közti kommunikáció hatékonyabbá tételével lehetséges kezelni, azonban akik ezt valamiért nem tudják megtenni, azok hamarosan már szexjelző gombot is vehetnek maguknak. A Kickstarteren támogatható LoveSync lényege, hogy párok a szeretkezésre való igény esetén megnyomhatják a gombot, és ha mindketten megnyomják, akkor világítani kezd.

Ezután mindkét fél tudja, hogy épp kölcsönösen igény van a szexre.

Az ötletgazdák szerint a kütyü növelheti a szex mennyiségét, elkerülhető vele a kellemetlen visszautasítás, továbbá a párok közti kommunikációt is javítja. Nem vagyunk a téma szakértői, azonban számunkra kissé kontraproduktívnak tűnik a LoveSync, hiszen nem kezeli a probléma gyökerét, helyette csak a nyílt konfrontációtól óvja a feleket.

A használata esetén a pároknak minden eddiginél kevesebbet kell beszélgetniük az igényeikről, ami nem tűnik jó ötletnek.

Ráadásul még csak nem is olcsó a kütyü: a bolti ára elvileg olyan 80 dollár, nettó 23 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!