Magától pornómódba kapcsol majd a SwiftKey

swiftkey billentyűzet
SwiftKey
Vágólapra másolva!
Az aktuális bétája képes detektálni az aktivált inkognitómódot.
Vágólapra másolva!

A múlt héten már hallatott magáról a mindig népszerű SwiftKey billentyűzet, a Microsoft tulajdonában lévő szoftver legújabb stabil verziója akár 50 százalékkal is gyorsabban működhet az előző kiadásnál. Ezzel nem ért véget a móka, hamarosan egy privát szférát védő fejlesztést kapnak majd a használói.

SwiftKey Forrás: Microsoft

Az újdonság nagyon egyszerű: a SwiftKey automatikusan privát módba kapcsol, ha azt érzékeli, hogy privát módba kapcsolt böngészőben használják. Ennek köszönhetően a szokásától eltérően nem jegyzi majd meg a begépelt kifejezéseket, így nem fordulhat elő olyan kínos helyzet, hogy mások szeme láttára arcpirító vagy gyanús kifejezések bukkannak fel az automatikus szójavaslatai között.

A SwiftKey egyáltalán nem ad lehetőséget a begépelt kifejezések automatikus mentésének a kikapcsolására. Jelenleg a mobilozók két dolgot tehetnek a kínos helyzetek elkerülése érdekében: szükség esetén manuálisan privát módba kapcsolhatják a billentyűzetet, továbbá a beállítóappját behozva utólag törölhetik a korábban megjegyzett kifejezéseket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!