Hivatalos akkus tok jött az új iPhone-okhoz

apple iphone xs max smart battery case
Apple iPhone XS Max Smart Battery Case
Vágólapra másolva!
Hazánkban is forgalmazza a Smart Battery Case-t az Apple.
Vágólapra másolva!

A másodlagos akkuval egybeépített telefontokok nem a legnépszerűbb mobilkiegészítők, hiszen az átlagos fogyasztók többségének nincs rájuk nagy szüksége, ráadásul még drágák is. Ettől függetlenül vannak olyanok, akiknek nagyon jól jöhetnek, így az Apple most csendben piacra dobott egy saját fejlesztésű megoldást az iPhone XS / XS Max / XR okostelefonjaihoz.

Apple iPhone XS Max Smart Battery Case Forrás: Apple

Hírünk írásakor a három modellből még csak az iPhone XS Maxhoz és az iPhone XR-hez tervezett kiadások voltak fenn a hivatalos webshopban, de minden bizonnyal hamarosan az iPhone XS-hez szabott kiadás is elérhető lesz. A Smart Battery Case tokok fekete és fehér színekben kaphatóak, bruttó 47 990 forintba kerülnek, online rendelés esetén ingyenes házhoz szállítással.

Az iPhone XS Maxhoz tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az üzemidőt, és kiváló védelmet nyújt. A tok belsejét borító puha mikroszálas bélés védi az iPhone-t, a szilikon anyagú, selymes tapintású külső felülethez pedig jó hozzáérni. A rugalmas elasztomerperemnek köszönhetően könnyű rárakni a telefonra vagy levenni róla.

A Smart Battery Case kompatibilis a Qi-tanúsítású töltőkkel. Ha együtt töltöd az iPhone-t és az akkumulátoros tokot, 37 órára növelheted a beszélgetési időt, 20 órára az internetezést, és ennél is hosszabbra a hang- és videólejátszás idejét.* A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor töltöttségét az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.

USB-PD szabványnak megfelelő töltőkkel a tok még gyorsabban tölthető fel. Kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal is, például az iPhone-hoz kapott, Lightning csatlakozós EarPodszal, illetve a külön megvásárolható Lightning – digitális AV átalakítóval

– olvasható az iPhone XS Maxhoz tervezett tok terméklapján.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!