Kigyulladt egy iPhone XS Max

Vágólapra másolva!
Ohioban történt az első ilyen eset, az áldozat pedig úgy döntött, bepereli az Apple-t.
Vágólapra másolva!

Igazi rémálommá vált egy Ohioban élő férfi egyik napja, amikor a 3 héttel korábban vásárolt Apple iPhone XS Max okostelefonja váratlanul és minden előjel nélkül lángra kapott.

A balesetet többségében épségben megúszta a férfi, aki miután az Apple több képviselőjével is beszélt, úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet.

Josh Hillard a hátsó nadrágzsebében hordta az iPhone XS Max készülékét, amikor az nagy mennyiségű hőt kezdett el leadni, majd zöld és sárga füstöt árasztott magából.

Forrás: iDrop News

Hillard nem akart a női munkatársai előtt levetkőzni a pihenőteremben, ezért más helyet keresett. Addigra a készülék lángolt, de szerencsére hamar eloltották. Hillard azonban dühös, mert nagy mennyiségű füstöt szívott be, mire le tudta venni a nadrágját.

Hillard az általa elszenvedett fizikai és pszichológiai trauma miatt azt tervezi, hogy bepereli az Apple-t. Főleg azért, mert miután az Apple ügyfélszolgálatos és biztonsági szakértőivel többször beszélt, azok csak egy cserekészüléket ajánlottak fel. Szerinte ez nem elfogadható.

Természetesen a történtek okára csak akkor derülhet fény, ha az Apple kivizsgálhatja az ügyet. Ez az első eset, hogy egy iPhone XS vagy iPhone XS Max magától lángra kapott, de az iPhone X-zel már történt hasonló. Ilyesmi elvétve persze bármelyik gyártó bármelyik mobiljával előfordulhat, vagyis különösebb aggodalomra nincs oka az iPhone-tulajdonosoknak.