Új, üzleti notebookokat mutatott be a HP

HP, ProBook
Elegáns, vékony és elég gyors lesz az új HP széria.
Vágólapra másolva!
A HP legújabb számítógépei elsősorban az üzleti felhasználók számára készültek. A HP ProBook 400 széria termékei a modern kialakítás mellett a komoly teljesítményt, hosszú üzemidőt, magas szintű biztonságot és hálózati kapcsolatot biztosítanak.
Vágólapra másolva!

Az új eszközök egyszerre tartalmazzák a HP mainstream és prémium eszközeinek dizájnelemeit, amelyhez ultravékony váz, határozott élek és elegáns ezüstszín társul. A vékony kávával rendelkező, kényelmes használatot biztosító kijelzők 180 fokban hajlíthatók, így az új PC-k akár teljesen kihajthatók.

Elegáns, vékony és elég gyors lesz az új HP széria. Forrás: Origo

Az új ProBook 430 G6, ProBook440 G6 és ProBook 450 G6 modellek olyan biztonsági funkciókkal bővültek, mint a HP BIOSphere Gen4 firmware ökoszisztéma, amely automatizálja a BIOS védelmet és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. A préselt alumínium fedőlap és a továbbfejlesztett billentyűzet egy-egy darab alumínium tömbből készülnek, ez biztosítja az új eszközök ellenállóságát. A személyre szabható hálózati opciók az olyan megoldásokat is támogatják, mint a legújabb globális 4G LTE vezeték nélküli szélessávú technológia.

A gépek a legújabb nyolcadik generációs, négymagos Intel Core processzorokkal, választható NVIDIA GeForce grafikus vezérlővel érkeznek.

A HP Fast Charge gyorstöltés funkciónak köszönhetően a felhasználók 30 perc alatt akár 50 százalékig tölthetik az új eszközök akkumulátorait.

A HP ProBook 400 G6-os sorozat eszközei Magyarországon 2019 januártól lesznek elérhetők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!