Csúcsminőségű lehet a Cyberpunk 2077

cd project cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Rockstar-kategóriásra kívánja csiszolni a CD Projekt.
Vágólapra másolva!

Valamilyen módon és formában már nagyon régóta folyik a munka The Witcher 3-mal befutott CD Projekt következő játékán, ráadásul a szintén nyílt világú Cyberpunk 2077 idén kiadott, háromnegyed órás demonstrációja alapján minden okuk megvan a lelkesedésre a gamereknek. Méretét és komplexitását tekintve is minden idők egyik legambiciózusabb sci-fi akciójátékán dolgozhat a lengyel vállalat.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt

A CD Projekt vezérigazgatója a napokban egy részvényeseknek tartott tájékoztatón elárulta, hogy minden tekintetben csúcskategóriás játékot szeretnének készíteni: a megfogalmazása szerint „Rockstar-minőséget" szeretnének letenni az asztalra, a Red Dead Redemption 2-t tekinti a megugrandó lécnek.

Egyelőre nem világos, hogy mikor jelenhet majd meg a Cyberpunk 2077, a fenti videón látható demó a világának már kidolgozott részeit és aspektusait mutatja. Adam Kicinski szerint még rengeteg munka van játékkal, de remekül halad a fejlesztése, nagyban dolgoznak a világának tartalommal való feltöltésén. Ha ez megvan, akkor a következő lépés a játék összecsiszolása lesz, ezt a fázist kiemelt fontosságának tartja a CD Projekt vezetője.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!