Ingyen tölthető a Csillagkapu által inspirált kalandjáték

outcast second contact videojáték
Outcast – Second Contact
Vágólapra másolva!
Szombat estig szerezhető be az Outcast – Second Contact.
Vágólapra másolva!

Pár napja a Humble Store a téli leárazásának keretében már nekiállt ingyen játékot osztogatni, most pedig visszatért egy újabb mézesmadzaggal a digitális játékbolt. Ezúttal egy igazi különlegességet szerezhetnek be az érdeklődők, az eredetileg 1999-ben kiadott Outcast tavaly megjelent, remasterelt változatát. Az akció magyar idő szerint 2018. november 12. este 7 óráig tart.

Outcast – Second Contact Forrás: Appeal

Az Outcast – Second Contactot elsősorban a Csillagkapu ihlette, de nem ez az egyetlen érdekessége. Ez volt a világ egyik első nyílt világú kalandjátéka, a játékosok a maguk tempójában fedezhetik fel benne az Adelpha nevű bolygót, teljesíthetik a küldetéseket.

A szokásostól eltérően a Humble Store ezúttal nem máshol beváltható licenckulcs formájában osztogatja a játékot, a termékoldalán való beszerzése után az Outcast – Second Contact közvetlenül a bolt szerveréről tölthető le, a link Library menüben található.

Egy ZIP-fájlt kapnak az érdeklődők, aminek a tartalmát csak ki kell csomagolniuk valahova, és máris indíthatják a játékot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!