Közeledik a Bixby 3.0

Vágólapra másolva!
Elvileg az összecsukható mobillal egyszerre debütálhat az új asszisztens.
Vágólapra másolva!

A Bixby még 2017 márciusában debütált, azonban nem fejlődik olyan látványosan, mint a Google Assistant vagy az Alexa. A Bixby 2.0 végül a Galaxy Note 9-cel érkezett meg, de az sem söpörte el a riválisokat.

A Samsung a Bixby Capsules segítségével talán felzárkózhat, ugyanis a külső felek számára is nyitott már az asszisztens. A Samsung pedig felgyorsítja a mesterséges intelligencia fejlesztését a következő generációra.

A Bixby 3.0 hónapokon belül megérkezhet. A The Investor szerint a Samsung első összehajtható okostelefonja már az új Bixbyvel debütál majd.

Forrás: Ubergizmo

A hivatalos tájékoztatás szerint a mesterséges intelligencia eddig csak apró lépéseket tett előre, de azt mutatja, hogy drámai fejlődése lesz képes a következő 10 évben.

A Samsung 2020-ra minden egyes termékére telepítené a Bixbyt, vagyis okosórákra, tabletekre, tévékre, hűtőkre és mikrókra is. A Samsung évi 500 millió elektronikus terméket gyárt, tehát a feladat nem könnyű. A mesterséges intelligencia fejlesztésére csak a következő két évben 22 milliárd dollárt fordítanak.