Jöhet a 199 dolláros Xbox One

sunset overdrive videojáték
Már számítógépekre is elérhető a Sunset Overdrive
Vágólapra másolva!
Plusz csendben megjelent PC-re a Sunset Overdrive.
Vágólapra másolva!

Két felettébb érdekes hír is érkezett pénteken a Microsoft háza tájáról. A pletykával kezdve a remek informátorokkal rendelkező Paul Thurrott azt állítja, hogy a Microsoft jövőre piacra dob majd egy minden eddiginél olcsóbb Xbox One játékkonzolt. A jelenlegi legolcsóbb modell 299 dollárba kerül, azonban az informátorai szerint az új Xbox One-ért legfeljebb 200 dollárt kér majd a vállalat, a költségcsökkentés jegyében pedig nem lesz benne optikai meghajtó.

Már számítógépekre is elérhető a Sunset Overdrive Forrás: Insomniac Games

Ez természetesen azt is jelenti, hogy kizárólag digitálisan lehet majd játékokat vásárolni az eszközre, ami problémát jelenthet bolti Xbox One játékokkal már rendelkező vevők számára. A Microsoft úgy orvosolná a gondot, hogy a hivatalos partnereinél a gamerek becserélhetnék a dobozos játékaikat egy digitális letöltőkódra.

A kettes számú érdekesség már nem pletyka, hanem tény: pénteken megjelent számítógépekre a Sunset Overdrive. A Microsoft Áruház mellett a Steamen is megvásárolható, teljes áron 20 eurót kérnek érte.

A legutóbbi Pókember-játékot jegyző Insomniac Games által fejlesztett Sunset Overdrive még az Xbox One-nal együtt jelent meg 2014-ben. A számítógépes változata sajnos nem tartalmazza a multiplayer és a kooperatív módot, ráadásul a jelek szerint az egér kezelését nem sikerült benne tökéletesen megvalósítani, hírünk írásáig elég sok panasz futott be arra, hogy nem az elvárt módon működik a célzás.

Úgy tűnik, hogy a gamepad stickjét emulálják valahogy az egérrel.

Egyelőre nem világos, hogy az Insomniac tervezi-e a számítógépes változat legfontosabb problémáinak a patchelését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!