Nem lesz ott az E3 2019-en a Sony

uncharted 4 sony playstation 4 videojáték naughty dog
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Jövőre közvetlenebb módon szeretné tartani a kapcsolatot a gamerekkel.
Vágólapra másolva!

Mindenkit váratlanul ért döntést hozott a Sony, jövő nyáron a rendezvény 24 éves története során először nem lesz jelen a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expo játékkiállításon. A vállalat állítása szerint az E3 2019 kihagyásának oka, hogy a következő évben közvetlenebb módon kívánja elérni a PlayStation rajongóit, a 2019-es PR-stratégiája minden eddiginél kisebb mértékben támaszkodik a hagyományos kiállításokra és összejövetelekre.

Uncharted 4: A Thief's End Forrás: Naughty Dog

A mostani döntés részben azért is lepte meg a gamereket, mert a Sony néhány hete az idei PlayStation Experience eseményét is elkaszálta, nem tartotta elég erősnek a rajta potenciálisan demózható játékfelhozatalt.

Jó eséllyel az E3 2019 kihagyása mögött is ugyanez az indok állhat, hiszen joggal feltételezhető, hogy a PlayStation 4-re készülő címek helyett a vállalat már

a következő generációs PlayStation korai játékkínálatával kapcsolatos teendőkre fókuszál.

Ezeket a jövőbeli játékokat egyelőre nem kívánja bejelenteni, de nem csak stratégiai okból, a projektek többsége valószínűleg nincs leleplezhető állapotban.

Nemrég a Microsoft után a Sony is megerősítette, hogy fejlesztés alatt áll a következő generációs játékkonzolja. A termékek várhatóan 2020-ban kerülnek majd piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!