Ezért ne vásároljon részegen a Black Friday-n

páva peacock
Vágólapra másolva!
Egy kínai férfi véletlenül vett magának egy kisebb állatkertet.
Vágólapra másolva!

Mostanra hazánkban is meghonosodott a Black Friday, az idén november 23-ra eső napon a legnagyobb áruházak a fizikai üzleteikben és a webshopjaikban is óriási kedvezményekkel várják majd az elkölthető pénzzel rendelkezőket. A napokban Kínában már volt egy hasonló leárazásos nap, a Singles' Day akciói papíron az egyedülállókat célozzák, de persze bárki vásárolhat a leárazott holmikból.

Páva Forrás: Flickr / Pexels

A kínai médiában most futótűzként terjed egy férfi beszámolója, aki a bevallása szerint erősen ittas állapotban vásárolgatott a Taobao és a JD webáruházakban a Singles' Day-en. Elvileg csak ruhákat kívánt venni, de a kijózanodása után meglepődve tapasztalta, hogy véletlenül

egy malacot, egy pávát, továbbá egy óriásszalamandrát is sikerült betennie a kosarába.

Ilyen sorrendben és átszámítva 11 ezer, 16 ezer és 12 ezer forintokat fizetett az állatokért.

Nem világos, hogy az állatokat miként sikerült egyáltalán betennie a kosarába, elég nehéz elhinni, hogy ennyire részeg lehet valaki. Ami viszont ennél is meghökkentőbb, hogy az Amazonhoz hasonló kínai portálokon egyáltalán lehetséges élő állatokat árulni.

Akár mérgeskígyókat is vehetnek az érdeklődők, ebből idén nyáron volt is némi botrány, miután egy 21 éves lány belehalt az újdonsült házi kedvencének a marásába.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!