Beépített keresőt kap a SwiftKey

Attractive brunette texting on the phone at night shoot Smart Phone Beautiful Warm Clothing Using Phone Fashion Photography Text Messaging One Woman Only Only Young Women Young Women Women Females City Life Looking Away Global Communications Youth Culture
Picture of a young smiling woman typing a text message on her smartphone in city centre
Vágólapra másolva!
Masszívan egyszerűbb lesz linkeket beszúrni az appokba.
Vágólapra másolva!

A Microsoft nagyjából két évig szinte semmit sem kezdett az Android és iOS rendszereken is népszerű SwiftKey billentyűzettel, de a jelek szerint nemrég valakinek az eszébe jutott a cégnél, hogy 2016-ban sikerült felvásárolni az appot. Ennek örömére a Microsoft illetékesei nemrég megkezdték a SwiftKey beépítését a Windows 10 virtuális billentyűzetébe, ráadásul ezzel nem ért véget a móka.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images/Valentinrusanov

A Windows Central beszámolója szerint cserébe most a mobilos SwiftKey is kap egy újítást, a legújabb béta verziójában már közvetlenül elérhető a Microsoft Bing keresőmotor. A beépített kereső lehetővé teszi, hogy a felhasználók az éppen használt alkalmazás elhagyása nélkül keressenek az interneten, a talált linkeket pedig gyorsan beszúrják az éppen használt alkalmazásba.

A funkció a csevegők vagy levelezők használata esetén lehet rendkívül hasznos.

Jelenleg a linkek megkereséséhez és megosztásához át kell váltani a böngészőbe, meg kell keresni a kívánt hivatkozást, fel kell azt másolni a Vágólapra, végül pedig be kell illeszteni az eredetileg használt alkalmazásban.

Egyelőre nem világos, hogy az újdonság mikor válik elérhetővé a SwiftKey stabil verziójában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!