Kiderültek a Red Dead Redemption 2 cenzúrázott szavai

Red Dead Redemption
A főszereplőt külső nézetből a legegyszerűbb irányítani.
Vágólapra másolva!
Torrentnek és Microsoftnak sem lehet elnevezni a lovakat.
Vágólapra másolva!

Az általunk is tesztelt Red Dead Redemption 2 eddig bőven teljesítette a Rockstar Games elvárásait, hiszen nem csak gigantikus kritikai siker lett, de a forgalmazás első három napjában 725 millió dollár bevételt termelt, ezzel a Grand Theft Auto V egymilliárd dolláros bevétele után minden idők második legjobban indító játékává vált. További összehasonlítási alapul a nemrég megjelent Call of Duty Black Ops 4 „csupán" 500 millió dollárt hozott a konyhára az első napokban.

Red Dead Redemption 2 Forrás: Origo

A Red Dead Redemption 2 jelenleg csak egyjátékos módban játszható, azonban hamarosan megérkezik az online komponense is, novemberben kezdődik majd a többjátékos mód bétatesztelése. Sejthetően Rockstar szeretné elkerülni, hogy a játékosok chatüzenetekben vagy a neveikkel sértegessenek másokat, így beépített egy kifejezésszűrőt a játékba, bár az online komponens hiányában a rendszer

egyelőre csak a lovak szabad átnevezésébe avatkozik bele.

A tiltólistán lévő kifejezések többsége természetesen káromkodás vagy sértegetés, azonban akad néhány meglepő kifejezés is rajta, a lovakat például nem lehet Adolf, abortusz, vibrátor, torrent, Ferguson, Microsoft, Xbox, Nintendo, BTJunkie, IsoHunt, Demonoid, Mininova, vagy éppen PirateBay nevekre keresztelni.

A teljes szólistára kíváncsiak itt böngészhetik a bő 400 szavas gyűjtést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!