Jön a vezeték nélküli töltés az olcsóbb Galaxykba?

samsung wireless charger duo
Samsung Wireless Charger Duo
Vágólapra másolva!
Ezzel próbálhatja versenyképesebbé tenné a telefonjait a gyártó.
Vágólapra másolva!

A kínai mobilgyártók első körben a kifejezetten olcsó okostelefonjaikkal szúrtak ki a közismert világmárkákkal, azonban most már évek óta a középkategóriát is sikeresen ostromolják. Néhány héttel ezelőtt a Samsung mobilos üzletágának a vezetője nyilvánosan kijelentette, hogy a cég kénytelen végre kezdeni valamit a helyzettel, így a következő időszakban számos egyedi fejlesztést, továbbá eddig csak a prémium Galaxy eszközökben látott funkciókat szeretne elérhetővé tenni a megfizethetőbb modellekben.

Samsung Wireless Charger Duo Forrás: Samsung

A dél-koreai ETNews értesülései szerint (via GSMArena) az egyik ilyen funkció a vezeték nélküli töltés lesz, a vállalat szeretné a Galaxy A és a Galaxy J szériákban is bevezetni a megoldást.

Ennek előkészítéseként a Samsung elméletileg még ebben a hónapban piacra fog dobni egy olcsó vezeték nélküli töltőpadot, a 9W teljesítményű eszköz nettó 15 euró körüli árcédulát kaphat. Összehasonlítási alapul a megfelelő eszközeihez jelenleg ajánlott, egyszerre csak egy kütyüt tölteni képes töltőpadja bruttó 60 euróba kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!