Újabb hírek érkeztek a Samsung Galaxy S10 tripla kamerájáról

Vágólapra másolva!
Újabb szivárgások kerültek elő a tripla kamera pontos konfigurációjáról.
Vágólapra másolva!

Októberben elképesztően sok androidos zászlóshajót jelentenek majd be a gyártók, azonban az egyik legizgalmasabb újdonságra, a Samsung Galaxy S10-re kicsit tovább kell várni.

Természetesen a Samsung új csúcskészülékéről azóta is folyamatosak a szivárgások. Azt már többször hallottuk például, hogy az ultraprémium Galaxy S10+ hátlapjára tripla kamera kerül.

Tripla kamerás készüléke már van a Huaweinek, hamarosan lesz egy újabb, és rövidesen az LG is kínál ilyet. Nem minden tripla kamera egyforma persze.

Forrás: MKHBD

A SamMobile megbízhatónak nevezett forrásai szerint a Galaxy S10+ hátuljára egy 12, egy 16 és egy 13 megapixeles szenzor kerül. Hasonló számokat szivárogtatott nemrég a dél-koreai média is, vagyis valószínűleg hitelesek.

A Samsung megtartja a 12 megapixeles, f/1.5/2.4-es rekeszértékű elsődleges kamerát a Galaxy S9+ és a Galaxy Note 9 modellekről. Ezt egy 16 megapixeles, széles látószögű lencsével egészíti majd ki, illetve egy harmadik, 13 megapixeles, telefotós és f/2.4-es kamerával. Optikai képstabilizáció és autofókusz a széles látószögű kamerán nem lesz.