Leszámol a fejhallgatóhajjal a Razer

razer ifrit headset fejhallgató
Razer Ifrit
Vágólapra másolva!
Már a divatos frizurájú gamereknek is árul headsetet a vállalat.
Vágólapra másolva!

Kellemetlen helyzetben vannak a különleges fazonú frizurákkal rendelkező gamerek, hiszen a játék során ideális esetben fejhallgatót szeretnének használni, de a pántja súlyosan tönkreteheti a kemény munkával beállított hajkoronájukat. Ez nem csak akkor probléma, ha a játék után nyilvánosan kívánnak mutatkozni, de akkor is kellemetlen számukra, ha úgy közvetítik élőben a játékot, hogy közben a videó valamelyik sarkában mutatják magukat a webkamerájukon keresztül. Nyilván érdekli őket a hajuk kinézete, nem véletlenül bíbelődtek a beállításával.

Razer Ifrit Forrás: Razer

A Razer most megkönyörült rajtuk, és bejelentette az Ifrit nevű headsetét. Ennek a pántja nem a fej tetejére simul fel, hanem a nyak hátsó részére, így a frizura típusától függetlenül békén hagyja azt. A Razer szerint hosszabb viselés során is kényelmes, a beépített mikrofonja pedig profi közvetítések levezényléséhez is megfelelő hangminőséget kínál.

A PlayStation 4 és Xbox One konzolokkal is kompatibilis Razer Ifrit papíron már piacra is került, Európában 100 euró (olyan 32 ezer forint) az ajánlott fogyasztói ára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!