Az iPhone XR ellenfele lehet az egyik Galaxy S10

Vágólapra másolva!
A három Galaxy S10 modellből az egyik kifejezetten az iPhone XR ellenfele lehet.
Vágólapra másolva!

A jelentések szerint a Samsung Galaxy S9 széria eladásai nem döntöttek rekordokat, azonban a Galaxy S10-es sorozat sikere majd nagyobb lehet.

Nemrég újabb jelentés került elő, amely szintén azt állítja, hogy három új Galaxy S10 modellel frissít majd a Samsung. Ebből kettő lesz prémium, vélhetően a Galaxy S10 és a Galaxy S10+.

A Samsung állítólag egy ártakarékos, harmadik változatot is készít. Ez viszont nem középkategóriás lesz, mint a Huaweinél a Lite verziók, hanem ugyanúgy csúcskategóriás modell. Konkrétan az Apple iPhone XR közvetlen ellenfele lesz a harmadik Galaxy S10.

Forrás: Samsung

Várhatóan mindegyik dupla kamerát kap majd: a 12 megapixeles fő szenzort egy 16 megapixeles, széleslátószögű lencse egészíti ki, mint az LG zászlóshajóin. A Galaxy S10+ egy harmadik, telefotós kamerát is kap majd, illetve ez már mindhárom kamerán optikai képstabilizálást kínál majd.

A kijelző kerete nagy mértékben zsugorodhat, a panel mérete pedig 5,8, 6,1 és 6,4 hüvelykes lehet. Egyes források szerint a Samsung megint elhalaszthatja a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót.