Képen az iPhone XS és az új Watch

apple iphone xs
Apple iPhone XS mobilok
Vágólapra másolva!
Szeptember 12-én mutatkoznak be az eszközök.
Vágólapra másolva!

Lassan készíthetik a popcornt az Apple kütyüi iránt érdeklődők, a gyártó tájékoztatása szerint szeptember 12-én mutatkoznak majd be a legfontosabb, következő generációs termékei. Ezalatt többek közt három iPhone mobilt és a negyedik generációs Apple Watch okosórát kell érteni.

Apple iPhone XS mobilok Forrás: 9to5Google

Ez önmagában is hírértékű fejlemény, azonban a 9to5Google forrása röviddel később kiszivárogtatott két sajtóképet a portálnak: a fentin az OLED kijelzős (5,8 és 6,5 hüvelykes) iPhone XS mobilok, lent pedig az új Apple Watch látható. A harmadik iPhone elvileg 6,1 hüvelykes lesz, LCD kijelzővel.

Apple Watch Series 4 Forrás: 9to5Google

Sajnos a képeken kívül nem kaptunk friss információt az eszközökről, már persze azon túl, hogy a három közül a két drágább telefont elvileg iPhone XS névre keresztelte a vállalat, az Apple Watch Series 4 pedig a megjelenítőt szegélyező káva csökkentése miatt az eddigieknél 15 százalékkal nagyobb kijelzőt kínál. A kép alapján az okosóra kijelzője nem csak átlóra nőtt, de felbontása is magasabb az eddiginél, így több információt képes szimultán megjeleníteni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!