Spotify-integrációt kapott a Google Óra

Retro alarm clock on wooden table Retro Styled Checking the Time Morning Antique Urgency Reminder Timer Waking up Time Zone Minute Hand Clock Hand Counting Watching Sleeping Moving Up Alarm Clock Laziness Alertness Change Rescue Deadline Time Dreamlike Su
Retro alarm clock on wooden table
Vágólapra másolva!
Az ingyenes és fizetős ügyfelek is használhatják a funkciót.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonok előtti érában nem volt szokatlan, hogy a mobilozók az előtöltött ébresztőhangok helyett a kedvenc zeneszámukra ébredtek a reggel, a telefonokra felmásolt MP3-as dalokat általában be lehetett állítani ébresztőhangként. Az okostelefonok és a streamingszolgáltatások korában szinte teljesen feledésbe merült ez a régi opció, azonban most a Google és a Spotify újból elérhetővé tették.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Chutima Chaochaiya

Ehhez csak a Google Óra alkalmazás legújabb verziójára, továbbá egy ingyenes vagy fizetős Spotify-fiókra van szükség, plusz sejthetően a Spotify mobilappot is telepíteni kell a telefonra. Az ébresztőalkalmazás legújabb kiadására való frissítés után az ébresztőhangoknál feltűnik egy Spotify nevű fül, ezt választva böngészhetőek a lejátszási listák, kereshetőek a specifikus dalok.

A Google Óra legfrissebb kiadása a napokban válik majd mindenki számára elérhetővé, a Spotify-integrációjának működéséhez minimum Android 5.0 rendszerre van szükség.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!