Ezt a funkciót muszáj ellopnia a mobilos Gmailnek

gmail, google, okostelefon, email, e-mail,
Vágólapra másolva!
Rendkívül hasznos aprósággal újított a Telegram üzenetküldő.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt elérhetővé vált az Oroszországban nemrég betiltott, erős titkosítást használó Telegram üzenetküldő 4.9-es verziója. A legnagyobb újdonsága, hogy lehetővé teszi a személyazonosság igazolására használható, digitális vagy digitalizált dokumentumok biztonságos tárolását.

Forrás: Google

Ettől függetlenül mint az Android Police írója kiemelte, a többség számára valójában egy apró újdonsága lehet évek óta az egyik legjobb fejlesztése: a bejövő üzenetekről szóló értesítéseknél megjelent a „Jelöld meg olvasottként" gyorsgomb.

A gomb megnyomása után ha a felhasználó megnyitja az appot, akkor a kérdéses üzenet olvasott lesz, így nem kell megnyitni az üzenetet, majd kilépnie belőle az olvasottá tételéhez.

A mobilos Gmailben is minél előbb szeretnénk látni egy ilyen „Olvasottnak jelöl” gyorsgombot Forrás: Android Police

Teljesen érthetetlen, hogy például a Gmail mobilos kliensprogramja miért nem támogatja már ősidők óta ezt a lehetőséget: elképesztően hasznos volna a hírlevelek, vagy a választ nem igénylő levelek olvasottá jelöléséhez, jelentős mennyiségű koppintgatást takaríthatnának meg vele a felhasználók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!