Máris kapható a Galaxy Note 9 klónja

samsung galaxy s9 klón
Csupán két hét van vissza a Samsung Galaxy Note 9 bejelentéséig, ennek örömére Kínában máris kapható a mobil klónja
Vágólapra másolva!
Elképesztő sebességgel dolgoznak a kínai hamisítók.
Vágólapra másolva!

Abszolút legendásak a sebességükről az elektronikai termékek kínai hamisítói: a nevesincs cégek eldugott műhelyeiben látszólag csak napokat vesz igénybe, mire elkészítik a fotókon kiszivárgott csúcsmobilok klónjait, pár héten belül pedig elárasztják velük a piacot. Természetesen a Samsung Galaxy Note 9 is az áldozatukul esett, Kínában máris kapható az egyébként augusztus 9-én bemutatásra kerülő készülék hamisított változata.

Csupán két hét van vissza a Samsung Galaxy Note 9 bejelentéséig, ennek örömére Kínában máris kapható a mobil klónja Forrás: Zyad Atef / Twitter

Első pillantásra a mobil aránylag jó hamisítványnak tűnik, de persze megvannak a limitációi, például az érintőkijelző alatti és feletti káva számottevően vastagabb, mint a valódi mobilon lesz. Ettől függetlenül nem szerénykedtek az illetékesek: egy az egyben ellopták a Samsung márkanevét, továbbá a telefon Android 8.1 rendszerén futó felület is rendkívül hasonlít a TouchWizre.

Nem teljesen világos, hogy mennyibe kerül és mi található a készülékben, a hamisítók által közreadott specifikációk egy részének biztosan köze sincs a valósághoz. Szerencsére nem is fontosak az adatok, semmiképp sem érdemes megvásárolni a készüléket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!