Közeledik a 11 hüvelykes iPad Pro

Vágólapra másolva!
A frissített dizájn méretbeli különbségeket is eredményez az új iPadeknél.
Vágólapra másolva!

Az Apple-ügyekben általában igen jól értesült, pontos jóslatokat adó Ming-Chi Kuo legutóbbi jelentéséből kiderült, hogy az Apple idén ősszel rengeteg termékét frissíti. A három új iPhone modell mellett frissített AirPods és az Apple Watch negyedik szériája is érkezik, de értelemszerűen az iPadek is megújulnak.

Forrás: Apple

Mi a helyzet az új Apple táblagépekkel? Állítólag az iPad Pro szériás tabletek tényleg Face ID arcfelismeréssel újítanak. Azt is megerősítették a jelentések, hogy a sorozatba érkező két új modell frissített dizájnt kap.

Ennek keretében a fizikai home gomb lekerül a tabletekről.

Mindez azt jelentheti, hogy a képernyőt körbeölelő keret mérete nagy mértékben csökken majd. A nagyobb, 12,9 hüvelykes képernyővel felszerelt modellnél ez akár jóval kisebb készülékméretet is eredményezhet. A kisebb modellnél már más a helyzet.

A kisebb iPad Pro ugyanis nem megy össze, éppen ellenkezőleg. Az Apple ezúttal 0,5 hüvelykkel növelné meg a képernyő átmérőjét, így az eredeti 9,7 hüvelykes iPad Pro már másodjára kapna nagyobb kijelzőt, ezúttal 11 hüvelykeset.