Dupla kamerás kagylómobillal újíthat a Samsung

Vágólapra másolva!
A Samsung W2019 a Galaxy S10 kamerarendszeréről is árulkodhat.
Vágólapra másolva!

A Samsung W2018 tavaly decemberben debütált: egy igen erős kagylómobilról van szó, amely a piac első okostelefonja volt változtatható rekeszértékű kamerával. A technológia később a Galaxy S9-es szériában is megjelent. Iparági források szerint az új modell ismét nagy frissítéseket hoz kamerafronton.

Forrás: Samsung

Az új készülék Samsung W2019 néven érkezhet, jelenleg Project Lykan kódnév alatt fut. Állítólag dupla kamera kerül bele, és bár a részletek egyelőre nem ismertek, ezúttal is változtatható lesz a rekeszérték, illetve valószínűleg telefotós lesz a második lencse.

A W2019 ugyanakkor jó eséllyel arról is árulkodik majd, hogy milyen kamerarendszer kerül a jövő évi Galaxy S10-es szériába.

Az új modell egyébként ezúttal is két kijelzőt kap majd, elvileg Snapdragon 845-ös chippel, 6 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB tárhellyel. Valószínűleg Android 8.1 Oreo rendszerrel jelenik meg, akkor is, ha az Android P addigra elkészül. Mivel a készüléket a kínai piacra szánják, a Google Play Szolgáltatások hiányzik majd róla.