A Xiaomi Mi Mix 3 is felugró kamerára válthat

Vágólapra másolva!
A Vivo és az Oppo okostelefonjainál látott, felugró kamerával újíthat a Xiaomi Mi Mix 3.
Vágólapra másolva!

Nemrég megjelentek az első élőképek az állítólagos Xiaomi Mi Mix 3 okostelefonról. Az új dizájn egyenlő keretekről árulkodik a kijelző körül. Vagyis a vaskos alsó keret eltűnne, ami eddig az előlapi kamerának adott otthont. De hová lett akkor a szelfikamera? Amennyiben hihetünk egy szivárgás okfejtésének, akkor megvan a válasz.

Forrás: Xiaomi

A kiszivárgott kedvcsináló egy házból kiugró modulra utal, méghozzá felül. Ez azt jelenti, hogy a Vivo és az Oppo után a Xiaomi is felugró szelfikamerára váltana a keret nélküli kijelző érdekében. A kép utalt a bejelentés időpontjára is: szeptemberre várhatjuk a Mi Mix 3-at.

A Xiaominak nem lesz könnyű dolga, hiszen nagyjából akkor érkeznek az Apple új iPhone készülékei, valamint az LG V40 és talán a Sony Xperia XZ3 is.

A Mi Mix 3 a többi készülékhez hasonlóan Qualcomm Snapdragon 845-ös SoC-t kaphat, 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. A dupla kamera várhatóan ezúttal is adott lesz, Android 9.0 P rendszerrel és MIUI 10 kezelőfelülettel. Az ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe költözhet.