Tele lehet memóriával a Galaxy Note 9

samsung galaxy note 8 okostelefon
Samsung Galaxy Note 8
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy 512 gigás változat is lesz a mobilból.
Vágólapra másolva!

Idén ősszel a Samsung szokásához híven piacra dobja majd a kettes számú csúcsmobilját, a Galaxy Note termékcsalád idei tagját. Egyelőre keveset lehet tudni a Galaxy Note 9-ről, azonban ez lehet a gyártó első érintőkijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval szerelt okostelefonja, plusz a kiszivárgott mérési eredmények alapján a lapkakészlete is különösen bivalyerősnek ígérkezik.

Samsung Galaxy Note 8 Forrás: Samsung

A GSMArena most felhívta a figyelmet a Twitteren Ice Universe nevet használó szivárogtató egy bejegyzésére. Az illető a múltban számos alkalommal elsőként hozott nyilvánosságra helyesnek bizonyult információkat a Samsung bejelentés előtt álló mobiljairól.

A szivárogtató szerint egyelőre nem biztos, de ha minden jól megy, akkor a Samsung Galaxy Note 9 csúcsmodellje 8 GB rendszermemóriával és 512 GB beépített háttértárral rendelkezhet.

A 8 GB memóriával ellátott telefon piacra dobása nem hozna világelsőséget a dél-koreai gyártó számára (a Razer Phone volt az első ilyen készülék), viszont az 512 GB háttértár már igen, jelenleg nem kapható 256 GB-nál nagyobb kapacitású mobil.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!