Hordozható monitor laptopokhoz az AOC-től

aoc i1601fwux monitor usb-c
AOC I1601FWUX
Vágólapra másolva!
Az áramot és a videojelet is USB-C kábelen keresztül kapja a termék.
Vágólapra másolva!

Piacra dobta Európában a legújabb laptopokhoz szánt, hordozható monitorát az AOC. Az izgalmas nevű I1601FWUX modellt olyanoknak szánja a kínai gyártó, akik folyamatosan úton vannak, és a munkájuk elvégzésében nagy segítséget jelentene számukra egy másodlagos monitor. A periféria csak 8,5 mm vastag és 800 gramm súlyú, a működéséhez szükséges áramot és videojelet pedig egyetlen USB Type-C kábelen keresztül kapja a noteszgépről.

AOC I1601FWUX Forrás: AOC

Az AOC hordozható monitorába 15,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles IPS panel került, amely maximum 220 cd/m² fényerőre képes. A termék legnagyobb érdekessége, hogy egy multifunkciós borítóval érkezik, ami alapesetben a monitor elejét védi a sérülésektől, de használatkor a borítóval lehet álló vagy fekvő tájolásban kitámasztani a megjelenítőt.

AOC I1601FWUX Forrás: AOC

Persze a potenciális vásárlóknak nem árt tudniuk, hogy a másodlagos monitor használata drámaian csökkentheti a laptopjuk akkus üzemidejét, az AOC I1601FWUX tipikusan 8W teljesítményt igényel a működése során. A kütyüt olyan bruttó 200 euró körüli áron forgalmazzák majd a kereskedők, még május során széles körben elérhetővé válhat.

AOC I1601FWUX Forrás: AOC

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!