Saját okosórán dolgozik a Google

tag heuer connected modular 41 okosóra android
Tag Heuer Connected Modular 41
Vágólapra másolva!
Nem csak a Pixel 3 mobilokra számíthatunk az ősszel.
Vágólapra másolva!

Komoly életjelek érkeztek az okosórás piacról, a Qualcomm viselhető eszközös divíziójának vezetője szerdán váratlanul közölte, hogy hamarosan piacra kerül a cég okosórákba szánt következő generációs lapkakészlete. Ez fantasztikus hír az okosórákat készíteni kívánók számára, hiszen kisebb részt a teljesítmény, nagyobb részt pedig a gyenge akkus üzemidő miatt komoly kifogások érték a most leváltandó, immáron két éves Snapdragon Wear 2100 lapkakészletet.

A kép csak illusztráció (Tag Heuer Connected Modular 41) Forrás: Tag Heuer

Ez még semmi: a kiváló bennfentes forrásokkal rendelkező Evan Blass csütörtökön közölte, hogy idén ősszel a Google nem csak a borítékolható Pixel 3 és Pixel 3 XL mobilokat fogja bejelenteni, hanem szinte biztosan előrukkol majd

a Pixel okosórájával is.

Többet egyelőre nem tudni a termékről, de alternatívák híján joggal feltételezhető, hogy a Qualcomm új lapkakészlete dolgozhat benne.

Blass forrása szerint a telefonok és az okosóra mellett a Google be fogja mutatni a második generációs Pixel Buds vezeték nélküli fülhallgatót is. Erre szükség is van: hangzásvilág tekintetében a Pixel Buds rendben van, azonban a tapasztalatok alapján rengeteg vásárlónak nem csak az alapvető működésre bírásához, de még a hordozótokjába való visszacsomagolásához is kézikönyvre volt szüksége.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!