4000 mAh-es akku az Energizer alapmobiljában

energizer power max p20 alapmobil
Energizer Power Max P20
Vágólapra másolva!
USB kábelen keresztül más eszközök is tölthetőek róla.
Vágólapra másolva!

Az Energizer is betört a telefonpiacra, bár persze nem saját maga készíti a mobiljait, hanem az Avenir Telecomnak licencelte a nevét, ami pedig OEM partnerekkel gyártatja a készülékeket. A márkajelzésével ellátott mobilok a hosszú üzemidejükkel tűnnek ki a tömegből, ennek jegyében nemrég még egy egy 16 ezer milliamperes akkut használó okostelefont is demonstrált az Avenir.

Energizer Power Max P20 Forrás: Energizer

A most bejelentett Energizer Power Max P20 alapmobil is a szokásos koncepciót követi, a készülékbe 4000 milliamperes akku került, összehasonlítási alapul jelenleg a csúcsmobilok többségében 3000+ milliamperes telepek dolgoznak. Az akku 31 nap készenléti és 40 órányi beszélgetési időt tesz lehetővé, utóbbit 2G mobilhálózati kapcsolat esetén kell érteni.

Energizer Power Max P20 Forrás: Energizer

A telefon másik nagy érdekessége, hogy kettő USB kapu van az alján: a P20 töltésére a microUSB használható, míg a teljes méretű USB porton keresztül más eszközök – például okostelefonok – tölthetőek a mobilról.

Az Energizer Power Max P20 egyéb tulajdonságai nem kifejezetten lenyűgözőek: a 2,8 hüvelykes és 240×320 pixeles kijelző, a dupla SIM, microSD foglalat, VGA felbontású hátlapi kamera, FM rádió, szabványos hangcsatlakozó.

A készülék az elkövetkező hetekben kerül majd piacra, sajnos a várható ára nem ismert.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!