Hamarosan elkészül a Windows 10 Spring Creators Update

windows 10 microsoft
Már csak pár napig lehet ingyen beszerezni
Vágólapra másolva!
A legújabb előzetesben már a hibajavításokra fókuszált a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Repül az idő, máris február végét tapossuk. Ebből fakadóan hajrájába ért a Windows 10 következő gigafrissítésének fejlesztése is, a pénteken kiadott legújabb nyilvános előzetesében (build 17107) már látványosan csak a hibajavításokra fókuszált a Microsoft. A Spring Creators Update márciusban fog elkészülni, az általános elérhetővé válására pedig április közepén lehet számítani.

Forrás: Microsoft

A Redstone 4 kódnéven is emlegetett új frissítés elsősorban apró-cseprő reszelések és fejlesztések gigantikus kulminációja. A leglátványosabb újdonságát a Timeline funkció jelenti, ezt eredetileg a tavaly ősszel kiadott frissítésben kívánta elérhetővé tenni a Microsoft, csak nem készült el időben.

A tavaly őszi Windows 10 Fall Creators Update-nél tartva a rendszer rekordsebességgel terjed, az AdDuplex statisztikái alapján a Windows 10-es számítógépek 85 százalékán már ez a kiadás fut.

A Windows 10 tavaszi frissítése ingyen telepíthető lesz a jelenleg Windows 10-et futtató, és persze hardveresen kompatibilis számítógépekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!