Jön a Burnout Paradise Remastered

burnout paradise remastered videojaták
Burnout Paradise Remastered
Vágólapra másolva!
PlayStation 4 és Xbox One mellett PC-re is elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

Tíz évvel ezelőtt az EA minden idők egyik legélvezetesebb nyílt világú autóversenyzős játékával rukkolt elő, most pedig kiderült, hogy a Criterion Games által fejlesztett Burnout Paradise hamarosan egy remaster formájában visszatér, ráadásul PlayStation 4 és Xbox One mellett PC-re is megjelenik a modernizált kiadása.

Burnout Paradise Remastered Forrás: EA

A jelenleg elérhető összehasonlító képek és bejelentő videó alapján a régi és az új változat közti fő grafikai különbséget a jóval magasabb felbontású textúrák jelentik, azaz

nem lesz „2018-as színvonalú" a vizuális prezentációja.

Konzolokon 60 képkocka / másodperccel fut majd a játék, a sima Xbox One és PlayStation 4 modelleken natív Full HD, míg az erősebb PlayStation 4 Pro és Xbox One X modelleken 4K felbontásban.

A játék konzolos verziói 2018. március 16-án válnak elérhetővé, az USA-ban 40 dollárt kér majd érte az EA. A számítógépes kiadás sajnos csak valamikor az év későbbi részében érkezik meg, még nincs konkrét kiadási dátuma.

Mikrotranzakciók szerencsére nem lesznek a játékban.

A Burnout Paradise Remastered természetesen tartalmazza az eredeti játékhoz kiadott összes kiegészítőt, leszámítva a Time Savers csomagot. Ebből az is következik, hogy a Remastered verziót megvásárló PC-sek végre játszhatnak majd a Big Surf Island DLC-vel is, ezt a kiegészítőt annak idején valamiért nem adta ki a számítógépes változathoz az EA.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!